Dalyvauti profesinėje magistrantūros
Tačiau tai, ką matote nuotraukoje, yra Tagliolo, gražus kaimas Monte Tobio papėdėje ir debesų viršūnės, kurias matote virš pilies. Dirbau Milane ir pamačiau, kad mano viltys tragiškai žlugo prieš COVID-19 protrūkį – pandemiją tarptautinėse įmonėse. Supratau, kad darbas įmonėje, kurioje daug darbuotojų ir mažai domisi skaitmenine rinkodara, neatitinka mano poreikių. Tačiau Milanas mane išmokė, ką reiškia kurti struktūrizuotą skaitmeninės rinkodaros programą. programoje Lankiau profesionalų meistriškumo kursą ir mokiausi pas geriausius pramonės ekspertus, tokius kaip dario vignali, Salvatore Russo, mirko sni ir kt.Galėjau perteikti savo įspūdžius svarbiausiame skaitmeninės rinkodaros Pirkite mobiliojo telefono numerį renginyje Italijoje. Visą šią kelionės pusę Italijos metu savo idėjomis, projektais ir vertybėmis dalinausi su daugybe profesionalų. Daugelis iš jų mane mokė apie profesiją ir kaip puoselėti santykius darbo vietoje.noriu juos pažintiNoriu susitikti su jais po vieną ir padėkoti jiems už padrąsinimą visada daryti viską, ką galiu. Daugiau apie mano karjerą galite sužinoti mano linkedin profilyje. Gerai, bet kodėl norite tapti tekstų kūrėju Sardinijoje? Nes aš čia gimiau! Norėjau pasiūlyti savo patirtį ir stipriąsias puses vietinėms įmonėms.
https://lh7-rt.googleusercontent.com/docsz/AD_4nXfK7UIu5hlR7Aho34HTT6gAChNbyE7GVeLClyzReSp31Wuvzl7h0YD12d36T10cc61_xLn3WMcULwq-l-oeESWSyO-vc60jXdO81o5McPD_AIufZom3GAz85_dDBGKL4Q?key=YMPsM9nNrUjrvdhyHBbh59lM
Atraskite visas mano tekstų rašymo paslaugas Norėčiau tapti tekstų rašytoju Sardinijoje, kad galėčiau intensyviau patirti savo gimimo žemę. Pinuccio ir mano mama AngelaMano tėvas Pinuccio ir mama Angela gimė Sardinijoje. Visa tai Girazza, todėl nesijaudinu, žemiau parodysiu tikslią miesto vietą, bet jei pažįstate Antonio Gramchi, turėjote apie jį girdėti. Oneida – Mankacadio – Cherazu, daviau jums koordinates, kad atkurtumėte savo šeimos medį! Esu vedęs Frančeską, nuostabią Sardinijos mergaitę.
頁:
[1]